10 grunner - Haugetun Folkehøyskole

Variert linjetilbud

Vi er en breddeskole som tilbyr linjer innen mange kategorier. Vi har aktive linjer, kreative linjer og linjer som handler om selvutvikling, helse, kultur og reise.

Personlig utvikling

Et år på folkehøyskole gir deg muligheten til å utvikle deg som person, både sosialt og faglig. Du lærer mye om deg selv og andre.

Sosialt felleskap

På Haugetun vil du bli en del av et trygt, godt og støttende fellesskap, hvor vennskap som kan vare livet ut ofte blir dannet.

Engasjerte lærere og ansatte

Hos oss har vi over 30 faste ansatte som elsker å bidra til å lage en fin skole. Alt fra kjøkkenpersonell, vaktmestere, rengjøringspersonell, lærer og administrasjon. Vi jobber for at du skal få et skoleår med stort utbytte; både faglig, sosialt og personlig.

Praktisk læring

På mange av linjene våre liker vi å lære gjennom praktisk jobbing. Det gir folkehøyskolene rom for.

Reising

Alle linjene våre har spennende reiser, både i Norge og i utlandet. Her opplever vi både natur, kultur, mat og aktiviteter.

Ingen eksamen

På folkehøyskole er det ingen karakterer eller eksamener, noe som skaper et avslappet læringsmiljø hvor du kan fokusere på interessene dine uten stress.

Livsmestring

Du lærer viktige ting som du trenger som ungdom, voksen, i skolesammenheng og i voksenlivet. Det kan være matlaging, økonomistyring, klesvask og samarbeid med andre.

Personlig oppfølging

Vi blir godt kjent med deg og følger deg opp gjennom skoleåret. Vi jobber målrettet og prøver å hjelpe deg å nå dine mål.

Lånekassen

Et år på Haugetun er støttet av Lånekassen. Det du får i stipend/lån dekker hele skoleåret på de aller fleste av linjene våre.

Velkommen!

Linker:
Les mer om linjene våre her!
Møt våre ansatte!

Klar?

Vi har plass til deg!
IMG_4226