Sterkere - Haugetun Folkehøyskole

1. Sterkere

Året du har mulighet til å utvikle ditt potensiale, uavhengig av om er nybegynner eller godt trent fra før. Lær deg riktig teknikk, få økt kunnskap og prøv forskjellige treningsformer.

2. Sunnere

Ernæring er en viktig del av det å bli sterkere. Lær om karbohydrater, proteiner og fett, og forstå hvorfor disse næringsstoffene er så viktige for oss.  

3. Mental styrke

Bli mer bevisst din egen kapasitet og hvor mye ditt tankesett og dine holdninger i livet kan påvirke dine prestasjoner. Ta mer kontroll over det du føler begrenser deg, bli mer disiplinert og få mer tro på deg selv og hva du kan få til. 

4. Bedre helse

Lær om anatomi, fysiologi og sykdomslære. Skal vi få en bedre helse er det viktig at vi lærer oss hvordan kroppen er bygd opp, hva slags oppgaver de ulike organene har og hvordan vi kan unngå å pådra oss sykdom og skader.

5. Kunnskap uten eksamenspress

Bruk et år uten stress og eksamenspress til å ta vare på kropp, helse og sinn. En mulighet for deg til å ta tak i egen helse og livsstil og gjøre en restart på livet.

6. Opplevelser

Gi deg selv et år der du får muligheten til å utforske, oppleve og prøve ut nye ting. Det unike med folkehøyskole er at du i tillegg får masse nye venner fra hele landet og dele dette med.

7. Sosial kompetanse

Et år på folkehøyskole er muligheten til å knytte gode vennskap med mennesker fra hele Norge. På linja  jobber vi som et team som heier oss selv og hverandre fremover mot den enkeltes individuelle mål. Du kommer til å bli flinkere sosialt dette året.

LES MER OM STERKERE

Klar for et STERKT år?

Vi har plass til deg!