Christian Ingebrigtsen - Haugetun Folkehøyskole
img 1

Christian Ingebrigtsen er en merittert og meget dyktig låtskriver, artist og produsent! På musikklinja skriver vi låter sammen med, og lærer av, denne dyktige musikeren!

Christian Ingebrigtsen er en av Norges mest folkekjære artister og har toppet listene her hjemme med låter som In Love With An Angel, Things Are Gonna Change og Adorable.

Som medlem av popgruppen a1 har han i tillegg toppet listene rundt hele verden med slagere som Caught In The Middle, Everytime, Take On Me og Same Old Brand New You.

Han har både vunnet en Brit Award og en MTV award, har solgt over 10 millioner fysiske album, og er ifølge Guinness book of hit singles, blant de 500 mest suksessfulle artistene i Britisk liste-historie.

Ved siden av artistkarrieren er Christian også en travel låtskriver og produsent for en rekke kjente artister, og skrev og produserte bla.a. Norges bidrag til Eurovision Song Contest i 2020, med låten Attention, med Ulrikke Brandstorp og Kjetil Mørland.

I februar 2022 deltok han i finalen i den norske Melodi Grand Prix med låten Wonder of the World, som er den første singelen fra hans kommende soloalbum. 

Vi er glade for at musikkelevene på Haugetun skal få lov å jobbe sammen med med Christian. Da skal vi skrive låter og lære av en topp artist, låtskriver og produsent!