Tur til Spania - Haugetun Folkehøyskole
ddb610a7-e5dd-4777-8a7e-af82681b90e9

Malaga

Vi flyr til Malaga på solkysten og videre til vårt hotell Club Hispánico som ligger i et av Malagas fineste områder. Vårt hotell ligger i tilknytning til Malaca Instituto som er en av verdens beste språkskoler i spansk.

På denne turen får man oppleve mye samtidig som vi lærer oss spansk i et internasjonalt miljø. Etter en nivåplasseringstest deles elevene inn i internasjonale klasser og får undervisning av flere engasjerte og kunnskapsrike spanske lærere. Elevene gjennomgår et 20 timers intensivkurs i spansk tilpasset sitt nivå og får et kursbevis.

I løpet av turen besøker vi Picassos fødeby Malaga. Der opplever vi den mauriske festningen La Alcazaba, det romerske amfiteateret, den store katedralen og naturligvis Picassomuseet! Malaga har utrolig mye å tilby både kulturelt og kommersielt!

Ikke langt fra Malaga ligger Gibraltar, en høy klippe som siden 1713 har tilhørt Storbritannia. Der kan vi oppleve en blanding av engelsk og spansk kultur, spise “fish and chips”, besøke engelske butikker, se på krigsmonument og dryppstensgrotter. Noe vi ikke må gå glipp av, er de berømte apene oppe i klippene. Berberapene er den eneste apen som finnes i Europa i vill tilstand.

Reisen har halvpensjon.

l1034728